Return to site

A magyar lány, akit átölelt Norman Reedus

Bizonyára sok The Walking Dead televíziós sorozat
rajongó irígyli Aradi Annát, akinek volt szerencséje találkozni a széria majd teljes stábjával és még a sármos nyílpuskás halálosztó, Daryl is átölelte.
Világszerte óriási hisztéria övezi a The Walking Dead zombis horrorfilm-sorozatot. A járkáló hullák sztárjai itthon is sokak kedvencei, a legnagyobb fanatikusok minden pénzt megadnának, hogy találkozzanak kedvenc karakterükkel. Egy New Yorkban élő magy lány, Aradi Anna volt olyan szerencsés, hogy a sorozat egyik legsármosabb fickójával, a Darylt megszemélyesítő Norman Reedus-szal és a korábbi szériák egyik főgonoszával, David Morrissey-vel is együtt pózolt.
A fotók egy közönségtalálkozón készültek még karácsony előtt, az 5. évad startja előtt. A sorozat főszereplője, a Rick Grimest alakító Andrew Lincoln ugyan nem volt ott, de kárpótolta a magyar lányt az olyan karakterekkel való találkozás, mint Tyreese, Hershel vagy éppen Beth - ők egyébként már valamennyien alulról szagolják az ibolyát a sorozatban.
A közönségtalálkozóra csak érvényes jeggyel lehetett bemenni, a belépőket pillanatok alatt elkapkodták, Anna is még a nyáron vásárolta őket. Egy-egy közös fotóra 3-4 órát (!) kellett sorba állni. A legtöbb sztár
közvetlenül viselkedett, akár csevegni is lehetett velük, persze azért  nem mindenkivel.
- Én is beszéltem néhány szót velük, David Morrissey pontosan ellentétje a szerepének, nagyon kedves ember. Norman Reedus már közel sem volt ilyen nyitott, a szemüvegét sem vette le, hiába kértem. Dehát meg lehet érteni, tucatnyi mindenre elszánt nő ugrált körülötte, össze-vissza puszilgatták, nem egyet kis túlzással feszítővassal kellett leszedni róla - mesélte Anna, aki azt is elmondta, hogy a Daryl testvérét,
Merle-t megformáló Michael Rooker kifejezetten odavolt a helyzetért, végig a lányok fenekét paskolta.