Return to site

Blasinszky méhészet

kisvállalkozás, remek termék, nagy öröm

Kifejezetten hálás feladat kisebb vállalkozások kommunikációján dolgozni. Még inkább igaz ez akkor, ha a vállalkozás terméke is kitűnő. A Blasinszky méhészet esetében éppen ez volt a helyzet: kitűnő mézet állítanak elő, amihez új vevőkört keresnek.
A Blasinszky család harmadik generáció óta foglalkozik méhészettel, most az apa mellett a két fia is ezzel foglalkozik. Az idősebb fiú,  Blasinszky Zsolt 10 évesen kapta az első méh családját, akkor szeretett bele a méhészkedésbe. Feleségével minőségi mézet készítenek, ezért is tér vissza rendszeresen a vásárlókörük. A Szeged-Baktóban élő család háznál is árul, főleg a környékből keresték idáig őket, szórólapokon
hirdették magukat.
Most alig néhány szórólapozás költségének árából Facebook oldalt és egy weboldalt készítettünk nekik, illetve elkészült egy bemutatkozó kisvideó is, amit a Facebook-on hirdettünk videómegtekintés kampányban.
Alig egy hete fut a hirdetés, de máris jelentkeztek új vevők, ügyfeleim elégedettek a szolgáltatással, pedig a mézet leginkább a téli hónapokban keresik. Most együtt örülök velük és remélem sok vevő találja meg őket, mert valóban kitűnő mézet készítenek.
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly