Return to site

Sarka Kata: nem szeretnék magamról hamis képet mutatni!

A hétvégén Mórahalmon vendégeskedett Sarka Kata, aki egy különleges Guinness-rekord kísérlet miatt érkezett Csongrád megyébe. Az Origami bikini modellje is ott volt vasárnap Algyőn, ahol 220 kislány bújt bele a világ legnagyobb bikini alsójába.

broken image

A 29 éves Sarka Kata a kislányával, Noémivel érkezett Mórahalomra, az Elixír Medical Wellness Hotelben töltötték a hétvégét, innen utaztak Algyőre, a Fit-kid országos bajnokságra, amely egy különleges Guinness-rekord kísérletnek is helyet adott: 220 kislány bújt a világ legnagyobb bikini alsójába.

Hajdú Péter felesége már régen nem a modellkedésből él, majd' 10 éve történt, hogy Budapest legszebb lányának és a Miss Universe Hungary első udvarhölgyének választották. Manapság már sikeres online marketing vállalkozást igazgat, szépségversenyt szervez és televíziós műsort vezet.

Harmadik gyermeket is vállalna Kata

Tervben lehet még egy harmadik gyermek? - kérdeztük meg Katától. - Én szeretnék még egy kisbabát, a Peti most azt mondja, hogy így vagyunk kerek egész család. Az hogy kislány vagy kisfiú, az teljesen mindegy lenne, de a lánynév már meg is van a fejemben. Hogy Péternek mondtam-e már a nevet? - kérdez vissza Kata, - Még nem! - vágja rá nevetve.

 

Az meglehetősen ritka, hogy egy kétgyermekes anyukát kérnek fel bikini modellkedésere, ám Kata őrzi remek alakját, bátran vállalhatta a kihívást. - Mivel a gyerekek születése előtt modellként dolgoztam, nem szerettem volna magamat elhagyni az ő érkezésük után sem. Nincs különleges titkom, nincs szigorú diétám, de azért az életmódomra oda kell figyelnem. Este hat után már nem eszem szénhidrátot és reggel sem kakaós csigával kezdem a napot. És persze a megfelelő mozgásmennyiséget is nagyon fontosnak tartom - sorolja a jó alak megtartásának legfontosabb kritériumait. Az Origami felkérésén sem tanakodott magában sokat, de fel kellett készülnie a fotózásokra. - Azért egész évben nincs olyan formában az ember, hogy bátran levetkőzzön egy bikini fotózásra. Egy kicsit többet edzettem, kicsit szigorúbb voltam magammal szemben, hogy jól sikerülhessenek a képek. Nem akartam, hogy agyon retusálják a fotókat, nem szeretnék magamról hamis képet mutatni - magyarázza.

broken image

Kata imád sportolni, mozogni: 8 éves korától kézilabdázott és csak egy komoly sérülés miatt nem lett profi sportoló. Ám újrakezdte: a konditermi edzések és a futás mellett rendszeresen játszik egy fővárosi csapatban, a Budapest bajnokságban. A gyermekei is drukkolnak neki, sőt ha meghúzódik a vádlija, Dávid máris rohan a jégzselével, hogy megmasszírozza az izmokat.

Kata üzletasszonyként is a csúcsra tör: a Magyarország Szépe szépségversenyt szervezi és új vállalkozásként egy online marketing céget vezet. A munka és a sport mellett nagyon be kell osztania minden idejét, hogy a gyermekeire is maradjon idő, mert ők élveznek mindenben elsőbbséget. - Négyre megyek Noncsiért az iskolába, negyedötre Dávidért az óvodába, és persze minden reggel én is viszem őket, ez a napi rutinunk.

broken image

A csinos modell a televíziózásba is belekóstolt, sőt állandó műsort is kapott: az Ez zsír! című életmódmagazint vezeti. Az ember azt gondolná, hogy biztosan a férje a legnagyobb kritikusa. - Sokszor nézzük vissza együtt az adásokat és ilyenkor elmondja, mit is csinálhatnék jobban. De én is nagyon kritikus vagyok magammal szemben. Mindenesetre nagyon élvezem, szeretném még sokáig csinálni - mondja Kata. És azt is bevallja, hogy ő maga nem szívesen illetné kritikával a férjét, hiszen ezt ennyi tapasztalattal még nem engedheti meg magának.

Masszás és lángos

- Remekül éreztük magunkat a kislányommal, Noémivel a szállodában, Noncsit alig lehetett kikönyörögni a medencékből. Engem pedig egy masszázzsal is meglepett a hotel. A világ legfinomabb lángosát is megettem, ami ugyan nem passzol a diétámba, de ennek most nem lehetett ellenállni – mondta el Sarka Kata, aki az elmondása szerint szívesen ellátogatna máskor is a mórahalmi Elixír Hotelbe.

Bár sokan megkérdőjelezték, hogy mennyire illenek majd össze a párjával, a kapcsolatuk egyelőre kiállta az idő próbáját, közel 10 éve vannak együtt. - Egy kapcsolatban mindig akadnak mélypontok és magasságok, mi sem vagyunk ezzel kivételek. De nagyon erős a szövetségünk, ami összeköt bennünket. Mellette lettem nő, édesanya, társ. Nem tudom elképzelni, hogy ne mellette ébredjek fel.